Eläinseksiä kerava

Maahanmuuttovirasto ei ole ottanut Herra Koiraksi nimetty Lapissa vaellellut koira on jo kertaalleen saatu kiinni, mutta se oli päässyt karkaamaan ja nyt poromiehille on myönnetty lupa ampua se. Miksi koira, joka ei ole aggressiivinen täytyisi ampua väkivallattoman kiinnioton sijaan?

Vaadimme että koiraa ei saa ampua, vaan se tulisi ottaa kiinni vahingoittumattomana! Me allekirjoittaneet vetoamme Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirastoa sekä TUKESia ottamaan Dragon Miningin Valkeakosken kaapelinkulman kultakaivoshankkeen ympäristö- ja kaivosluvan uudelleen käsittelyyn ja peruuttamaan mainitut luvat. Vetoamme myös Valkekosken päättäjiin, jotta kestämätön ja muita elinkeinoja sekä naapureita pysyvästi haittaava hanke kiellettäisiin oikeusvaikutteisella kaavalla.

Kaivoksen luvista on tehty ja lähetetty Koko ajalta 24 tuntia 7 päivää 30 päivää Edellinen kuukausi Tämä vuosi Varsinkin mielipiteitään avoimesti julkituovat poliittisesti aktiiviset kurdit ovat hallinnon sortotoimien kohteena, kuuluivat he HSL siirtyy lippujen myynnissä vyöhykemalliin ensi vuonna. Uudistuksen myötä poistetaan mahdollisuus ostaa vain A-vyöhykkeen lippuja ja ratikka-lippu poistuisi kokonaan.

Miksi kantakaupungissa asuvan pitää maksaa koko uudistuksesta eniten suhteessa muihin? Tämä sotii kaikkea sitä vastaan, mitä päättäjät ja kaikki ympäristöstä huolissaan olevat kansalaiset toivovat. Moni keskustassa asuva käyttää r Tänä kesänä Helsingin Liikuntavirasto on kuitenkin antanut luvan rakentaa kentän tilalle yksityisen yrityksen oman crossfit areenan. Tämä adressi on osoitettu Helsingin kaupungin Liikuntaviraston päättäjille, jotka ovat antaneet luvan kyseisen areenan rakentamisek En utvisning vore i strid med artikel 8 i Helsingin yliopiston HY humanistisen tiedekunnan dekaani on ilmoittanut, että antiikin kulttuurin ja klassillisen arkeologian yliopistonlehtorin tehtävää ei aiota täyttää.

Me adressin allekirjoittajat pyydämme, että uusi yliopistonlehtori valitaan tehtävään. Lehtoraatti on avainasemassa, sillä antiikin aineellisen kulttuurin opetus tukee useita muita oppialoja ja eurooppalaisen kulttuuriperinnön Ystävämme on joutumassa kuolemanvaaraan ja sinä voit auttaa hänen henkensä pelastamisessa.

Pirkanmaalla työskentelevä, ahkera ja tänne kotiutunut irakilainen Mostafa on vuosien Suomessa asumisen jälkeen otettu kiinni ja odottaa käännytystä. Mostafa otettiin kiinni työpaikaltaan, jossa Mostafan puolesta Maahanmuuttovirastoon vedonnut työnantaja olisi vielä toivonut hänen jatkavan.

Suomen ei tule osallistua vuoden Israelissa järjestettäviin Euroviisuihin. Israel on kansainvälisesti tunnettu ihmisoikeusrikkomuksistaan, jotka ovat kohdistuneet palestiinalaisiin Palestiinan ja Israelin pitkän konfliktin aikana.

Israel rikkoo jatkuvasti kansainvälistä oikeutta muunmuassa tappamalla palestiinalaisia siviilejä sekä aktiivisella rotuerottelupolitiikallaan. Metropolia Ammattikorkeakoulu on maaliskuussa aloitettujen yt-neuvottelujen tuloksena päättänyt purkaa koulutussuunnittelija Hannele Ruotsalaisen työsopimuksen. Päätöksestä ilmoitti hänen esimiehensä keskiviikkona Me opiskelijat koemme, että Hannelen työpanoksella on merkittävä vaikutus opintojemme etenemiseen.

Hänen pitkäaikaisesta kokemuksestaan musiikinopiskelijoiden ohjaamisest Me allekirjoittaneet vaadimme, ettei Tampereen kaupunki myy Tahmelan Monitoimitaloa, Uramonkatu 9 vaan säilyttää sen yhteisöllisenä ja julkisena tilana, jossa jatkossakin tarjotaan hyvinvointia eri ikäluokkia edustaville kaupunkilaisille.

Tahmelan Monitoimitalo on jo vuosien ajan ollut tärkeä ja pidetty kohtaamispaikka Pispalan ja Tahmelan asukkaille sekä muille vierailijoille. Jokainen kansalainen huomaa miten paljon sähkölaskua nostaa energiavero, sähkön siirtomaksu ja vielä hulppea kuukausimaksu.

Niiden osuus on reippaasti yli 60 prosenttia sähkölaskusta ja ne tulevat yhä vaan nousemaan! Jo nyt sähkölaskut muodostavatkin monelle pienituloiselle perheelle  todella suuren taloudellisen rasitteen. Näin joudutaan karsimaan muista perheen välttämättömistä menoista jotta e Me vaadimme Suomen hallitukselta ja eduskunnalta yleistä keskustelua ja toimia nykyisen vanhustenhoidon alasajon johdosta.

Kaikilla ikäihmisillä pitäisi olla mahdollisuus valita missä haluaa loppuelämänsä viettää, nyt sitä ei ole. Ratkaisu ei ole koti tai perheyksikkö. Nämä ovat loppupelissä ammatillisesti ja turvallisesti hoidettuina kalliita ratkaisuja. Kotihoito on riittämätön vakavasti sairai Me allekirjoittaneet vaadimme, että Tampereen kaupunki säästää Kauppi-Niihaman ulkoilu- ja virkistysmetsäalueen rakentamiselta sekä golfkentän laajentamiselta tai siirtämiseltä.

Kauppi-Niihama on tamperelaisten keskeinen virkistysalue, jolla on sekä luonnonarvojen että ihmisten viihtyvyyden kannalta valtakunnallista merkitystä. Luonnonsuojeluliitto valitsi kohteen viime vuonna yhdeksi Suomen Vantaan kaupunki hakee Eräkujalle uuden päiväkodin ja asuinkerrostalojen rakentamista. Kaavaehdotuksessa päiväkoti tulisi Louhipuiston pallokenttien ja puistoalueen kohdalle.

Alue ei ole nykyisessä kaavassa puistoaluetta, mutta alueen asukkaat ovat tottuneet käyttämään puistoa virkistykseen jo viiden vuosikymmenen ajan. Vantaan kaupunki jopa istutti Louhipuistoon pitkän rivin terijoensalavia Louhe Adressi tullaan toimittamaan kaikille keskeisille toimijoille HSL visioi strategiassaan kehittävänsä pääkaupunkiseudun julkisesta liikenteestä yhden Euroopan parhaimmista.

Se mikä visioissa ja paperilla näyttää kenties hyvältä, näyttäytyy meille ei-radanvarressa asuville julkisten kulkuvälineiden suurkäyttäjille suorana ja ehdottomana kehotuksena siirtyä yksityisautoilun pariin. Me allekirjoittaneet ilmaisemme syvän huolemme HSL: Jokilaaksojen jätelautakunnalle   Kuntalaisten vastine: Sako — ja umpikaivolietteen keräily ja kuljetus järjestely. Me 16 kunnan asukkaat, jotka asumme Jokilaakson jätelautakunnan alueella.

Haluamme että alueella säilyy vapaa kilpailu sako — ja umpikaivolietteen kuljetuksissa. Emme usko kuluttajan edun lisääntyvän siitä, että kunta estää päätöksellään vapaan kilpailun, antamalla yhdelle yri Terveysriskien tasot eivät Sepänkatu 2: Turun tilahallinta ja opetustoimi ovat yhteistyössä aloittaneet Sepänkatu 2: Kuitenkin jo vuonna Turun tilaaman kuntokartoituksen toimenpidesuo Yksi näistä kehittämistä tarvitsevista asioista on mielestäni lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä koskeva lainsäädänt Raitiotieallianssin tulee kiirehtiä Hämeenkadun rakennustyömaan valmistumista.

Kaupunkiimme ollaan rakentamassa raitiotietä. Kaupungin uudistuminen ja julkisiin kulkuneuvoihin panostaminen on positiivista. Pääkatu on muuttunut valtavasti ja kulkuyhteydet vaikeutuneet. Tavallisten kansalaisten liikkuminen on vaikeutunut ja Hämeenkadulla sijaitsevat yritykset kärsivät valtavasti tilanteesta. BDC kaipaa kipeästi omaa harjoitustilaa Kymenlaakson ainoa kilpacheerleading -seura Black Diamond Cheerleaders ry on kasvanut ja kehittynyt paljon viisivuotisen historiansa aikana.

Tällä hetkellä seurassa on 12 joukkuetta, joissa harrastaa innokasta 5…vuotiasta jäsentä. Joukkueet ovat saaneet mukavasti kisamenestystä vähitellen ja panostus valmentajien kouluttamiseen ja ulkopuolisen valment Laitilan kaupungin valtuusto teki kokouksessaan 4.

Perusteluina on esitetty tulevaa sote muutosta ja palveluiden siirtymistä maakunnalle. Tämän jälkeen kaupunki ei pystyisi päättämään palveluiden tuottamisesta eikä sisällöstä. Lisäksi yhtenä perusteluna on nähty merkittäväksi Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle Vetoomus uusien ompelukoneenkorjaajien opintopaikkojen perustamiseksi.

Ompelukoneenkorjaajista on maassamme huutava pula, töitä olisi, jos vain löytyisi tekijöitä. Nykyiset ovat ylityöllistettyjä ja iäkkäitä eikä uusia kouluteta. Pienkonekorjaajan koulutus ei anna riittäviä valmiuksia korjata ompelukoneita, jotka ovat aivan oma erityisalueensa Lain mukaan vaikeavammaisella Parkinsonin tautia sairastavalla on oikeus henkilökohtaiseen apuun.

Henkilökohtainen avustaja auttaa niissä päivittäisissä to Vetoomus Oulun yliopiston Ionosfäärifysiikan, Avaruusilmaston ja Tähtitieteen tutkimusyksiköiden yhdistämistä vastaan Vetoomus Oulun yliopiston rehtorille ja hallitukselle Luonnontieteellisen tiedekunnan dekaani on päättänyt esittää rehtorille Avaruusilmaston, Ionosfäärifysiikan ja Tähtitieteen tutkimusyksiköiden yhdistämistä, vastoin asettamansa työryhmän nimenomaista suositusta.

Asunnottomien hätämajoitus on eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen päätöksen mukaan perustuslain ja ihmisoikeussopimusten kovinta ydintä. Kunnilla on velvoite järjestää hätämajoitus ja suojaan on oltava riittävän yksinkertaista hakeutua.

Ensisuojien on todettu vähentävän asunnottomien kuolleisuutta, päihteiden käyttöä ja asunnottomuutta. Keravan ensisuojan toiminta käynnistyi helmikuussa Adressi Vääksyn Yhteiskoulun suojellun arvorakennuksen puolesta Asikkalan kunnanhallitus on esittänyt purkuluvan hakemista Vääksyn yhteiskoulun suojellulle osalle.

Kunnanvaltuusto tulee tekemään päätöksen asiasta 4. Päätös on osa Vääksyn yhteiskoulun peruskorjaus- tai uudisrakennushankkeen suunnittelua. Vääksyn yhteiskoulun vanhin osa on monin tavoin kulttuurihistoriallisesti arvokas. Tällä adressilla haen Joonas Hiltuselle erikoislupaa osallistua Peugeot Mi24 ajoneuvolla bmw tapahtumaan Kalajoelle  3.

Me allekirjoittaneet vetoamme Suomen oikeuslaitokseen, poliittisiin päättäjiin ja lapsiasiavaltuutettuun, jotta oikeuskäytännössä nyt ilmennyt vakava vääryys saataisiin korjattua.

Aikuisen sukupuoliyhdyntä alle vuotiaaseen lapseen pitäisi aina tuomita törkeäksi raiskaukseksi. Hovioikeuden tulkinnan mukaan vuotiaaseen lapseen yhtyminen ei olisi törkeä raiskaus, jos lapsi ei ole tarpeeksi sel Ole nimelläsi tukemassa tätä vet Täydennysrakentaminen ei tarkoita puiston kehittämistä virkistysalueena, vaan asemakaavan muutosta tarvitaan kerrostalojen rakentamiseksi Tuiran keskuspuistoo Allekirjoitus valitusti myös anonyyminä: Me allekirjoittaneet toivomme, että YLE puheradion Emme halua, että meille niin tärkeä sivistykse Kannatamme yhteiskoulua, mutta haluamme Vanhan Vaasan alueen kehittyvän entisestään, säilyttävän vetovoimansa sekä houkuttelevan alueelle uusia lapsiperheitä ja muita asukkaita.

Paras vaihtoehto sijoittaa nykyinen Vanhan Vaasan alakoulu, Alkulan päiväkoti jossa myös sisäilmaongelma sekä kirjasto nykyiselle paikalle. Helsingin kaupungin Nuorisopalvelut on esittämässä tiistaina Tämänhetkinen, jo pitkään käytössä ollut nimikkotilajärjestelmä tarkoittaa käytännössä sitä, että Nuorisopalvelut maksavat suoraan kiinteistöjen omistajille nimikkotilojensa vuokran, ja ne nuorisojär Kiinassa kidutetaan ja syödään edelleen koiria, esim.

Somessa on pyörinyt video, jossa eläviä koiria grillataan polttopullolla. Haluan omalta osaltani yrittää muuttaa vallitsevia traditioita siten, että koirien kiduttaminen, syöminen ja muutoin kaltoin kohtelu lopetettaisiin kokonaan. Jos adressiin saadaan riittävästi nimiä, se tullaan luovuttamaan Suomi-Kiinan suurlähetyst Haapaveden kaupunki suunnittelee Ahjolan päiväkodin yksityistämistä.

Yksityistämisen perusteena ovat säästöt. Me vanhemmat vastustamme yksityistämistä ja tämän adressin avulla haluamme äänemme kunnassa kuuluviin. Allekirjoittamalla voit tukea meitä tässä tärkeässä asiassa. Ahjolan tuttu ja turvallinen ympäristö sekä ammattitaitoinen henkilöstö ovat meille tärkeää. Kyse on kuitenkin meidän rakkai Kokemukset viidenkymmenen viimeisen vuoden aikana harjoitetusta metsänhoitomallista osoittavat, että valittu linja on ollut valitettavan tuhoisa luonnon ekologiselle monimuotoisuudelle ja haitallinen useille tahoille.

Haittaa ja taloudellista tappiota on kertynyt ainakin metsänomistajille, puurakentamiselle ja puusepänteollisuudelle, metsiin perustuvalle matkailulle, poronhoidolle, kalastuksell Jokainen opiskelija, joka on koskaan osoittanut minkäänlaista kiinnostusta ja uteliaisuutta Oulun yliopiston tarjoamia tähtitieteen opintoja kohtaan, on varmasti päässyt jossain välissä Pertti Rautiaisen inspiroivan opetuksen kohteeksi. Kyseinen universumin saloja ja maailman vanhimman tieteen historiaa yleistajuisesti ja viihdyttävästi avaava tähtitieteen keulakuva on jo pitkään toiminut useiden Telaniitty asemakaavan muutosehdotus   Asemakaavan ja asemakaavan muutoksen tavoitteena on suunnitella Gräsanojan varrella sijaitsevalle Telaniitylle pallokenttä sekä muita urheilu- ja virkistystoimintoja.

Suunnittelualue sijaitsee Matinkylän Iirislahden ja Haukilahden kaupunginosien rajalla Länsiväylän, Gränsanlaakso-kadun ja Hauenkalliontien rajaamalla alueella. Leikkipuisto Tapulin sisätilojen käyttöä on rajoitettu sisäilmaongelmien vuoksi niin, että vain wc-tilat ovat käytössä. Syksyn toimintajärjestelyt ovat vielä kesken.

Uusia toimintatiloja etsitään läheltä koulua, mutta on mahdollista, että leikkipuiston ohjaajat kävelevät lasten kanssa päivittäin 1,6 km matkan Kurranummen leikkipuistoon ja takaisin. Tämä tekee 3,2 km päivässä ja 16 km viikossa Tämä adressi kirjoitetaan Lempäälän kunnan nuorten puolesta. Vuodesta toiseen kunnan asukkaat häiriintyvät mopojen pärinästä.

Rakennetaan yhdessä mopoilijoille oma suljettu alue mikä sisältäisi ison asvaltoidun oleskelualueen ja suoran missä ajaa mopoilla. Tämän idean johdosta monen asukkaan yöunet säästyisivät ja saataisiin ikunen nuorten ja muiden asukkaiden välinen jännite raukeamaan!

Järvenperän on kuuluttava B-vyöhykkeeseen, jolla alueen lähipalvelut postista neuvolaan ja R-kioskista lukioihin sijaitsevat. Työpaikkojen sijaitessa valtaosin A-vyöhykkeellä ovat saman postinumeroalueen asukkaat huomattavan eriarvoisessa asemassa keskenään. Lahden muotoiluinstituutin uuden opetussuunnitelman opiskelijoiden täydentävien opintojen kurssitarjonta ei vastaa osaamistavoitteita. Vanhassa opintosuunnitelmassa tietyt opiskelijoille alan opintojen kannalta tärkeät kurssit ovat olleet pakollisia.

Opintosuunnitelman uudistuttua vuonna , nämä kurssit ovat osallistujamäärältään erittäin rajattuja. Toimivat vain vaiston varaisesti. Oikeastaan koirien penikset on kai aika isoja ihmiseen verrattuna, joten vaginassa pitäisi isoilla koirilla tilaa riittää.

Ei sillä että se mitenkään tekisi asiasta hyväksyttävää. Koko keskustelu ihan yhtä turha. Mitä vikaa fantasiassa on, jos se ei vahingoita ketään? Tuomitsetko myös muut fantasiat?

Tarkoitit siis varmaan, että Annalla oli oma koira sängysssä. Tuli jo ensimmäisistä viesteistä olo, että siinä yksi niistä perversseistä. Siis miten sairaita, kuvottavia ihmisiä löytyy. Ja ilmeisesti aika paljonkin…. Juha on tässä ainoa järkevä. Hänhän yritti vaan saada mielipidekeskustelua aikasiksi asiasta, joka on laissa sallittu.

Mutta sai vain paskaryöpyn niskaan ihmisiltä, jotka ensiksi raivoavat ja sitten miettivät miksi ja kenelle tosin tässä ei tapahtunut sitäkään. Tuon koko keskustelun ongelma on juurikin se, että ihmiset kuvittelevat ihan omassa päässään toisen jotenkin ylpeilevän, vaikka mitään viitteitä ylpeilystä ei edes ole.

Asiasta ääneen puhuminen ei ole mitään ylpeilyä, vaan se on asiasta ääneen puhumista. Oksettaa aina kun joku rinnastaa eläimiinsekaantumisen pedofiliaan. Lapsi on ihminen, mutta eläin on eläin. Ja tiedoksi vaan Sarille, eläin osaa kyllä puolustaa itseään tarvittaessa. Samalla argumentilla voitaisiin ihmisiä sulkea eri rotuihin joita ei saa panna, koska valkoinen ei ikinä saa mennä sekaisin mustan kanssa — Hiffaatteko!?

Täällä porukkaa ällöttää kun ihminen on eri rodun kanssa — mutta keskustelua rakentavasti ei silti synny jännä…Mutta Sari ja Seppo puolestaan leimattaisiin vähintään hulluiksi, jos Juha ihmettelisikin sitä kuinka jotkut valkoiset naivat mustien kanssa, vaikka Juhaa ei sellainen roturutsa kiinnostaisikaan. Mutta Seppo ja sari puolustaisivat valkoista rotua yhtä kiihkeästi ja kaikkia ällöttäisi kuinka joku kinukki on nusassu valkoista muijaa xDDD.

Jos asiaa ajattelee vain eettisestä näkökulmasta ja jättää ne lait sikseen ei eläin tälläisestä toiminnasta mitenkään kärsi. Eri asia olisi, jos eläin oltaisiin pakotettu esimerkiksi sitomalla se kiinni niin, ettei se pääse pakenemaan tilanteesta. Hei ja joo Lainaa. Jos eläimiinsekaantuminen on raiskaus, niin lehmien pitäminen navetassa on vapaudenriistoa, sikala joukkomurha, siitosorien pitäminen paritusta ja broilerituotanto kansanmurha.

Eettinen kyvyttömyys ja moraalinen mutupelleily on ylipäänsä hauskaa ilmenemismuodosta riippumatta. Kaikki maailman vitsit ovat vanhoja. Itselläni kun on nokikanaa analyyttisempi mieli, niin tällaisia tulee huomattua. Ehkä meidän pitäisi esitellä nokikanani kultakalallesi ja saada aikaan sataprosenttista eläimiinsekaantumista. Ei vaan todella sairas. Vau, en kuvitellut koskaan voivani hävetä näin paljon ihmisiä jotka vastustavat eläimiin sekaantumista: Te voitte aivan vapaasti sen vuoksi repiä hiuksenne päästä ja menettää yöunenne.

Huvittava tuo porttiteoria ja rinnastus pedofiliaan, täysin eri asioita: D noh, tyhmiä kun olette, ettekä vaivaudu selvittämään faktoja…. Lehmillä ainoastaan, mutta esim. Ja se onkin kiva juttu. Tiedän mitä yritit, mutta logiikkas ontuu pahasti. Ihmiset on kaikki vaan ihmisiä ihonväristä riippumatta. Eikös useimmiten jos kaks eri eläinlajia risteytyy, niin lopputulos on hedelmätön, lisääntymiskyvytön? Minkätakia kanalla on munan mentävä aukko?

FM-team sais nyt miettiä ihan tosissaan. Herkemmillä on kuukausi kärsimystä mielenterveytensä kanssa tämän luettuaan. Onko käynyt mielessä miksi lähes koko muu Eurooppa on kieltänyt eläimiin sekaantumisen? Siksi koska se tekee eläimille pahaa. Lähteen saatte pyytämällä tai etsimällä. Että siinä teille vastaus mitä haittaa siitä voi olla eläimelle.

Käsittämätöntä, miten tietyt ihmiset haluavat suvaita kaiken, siis ihan kaiken. Maahanmuuton puolestapuhuja, mutta rikos ja eläinten vahingoittaminen on väärin. Tuossa ei missään kerrottu mun mielestä, että nuo henkilöt, jotka eläimiä käyttivät hyväkseen olisivat olleet Keravalta! Vai näkikö joku sellaista. Huvittava tuo porttiteoria ja rinnastus pedofiliaan, täysin eri asioita noh, tyhmiä kun olette, ettekä vaivaudu selvittämään faktoja…. Kun siitä tulee laitonta, saat siitä julkisen häpeän lisäksi rangaistuksen.

Tyhmä on se, joka eläimeen sekaantuu, ei se joka tunnistaa kuinka kuvottavaa se on. Kannattaa muistaa sellainen että ei ole kuin 50 vuotta siitä kuin homoista ajateltiin ja puhuttiin samalla tavalla, monien täällä olevian vanhempien lapsuudeessa.

Eläimiinsekaantuminen on tabu tällä hetkellä. Kannattaa muistaa myös että eläimiinsekaantuminen on eräällä tapaa myös luonnollista. Muitakin eri lajien kombinaatioita on olemassa. Näin syntyy uusia eläinlajeja ja on aina syntynyt, periaatteessa tämä on evoluutiota. Toki ihmisen ja koiran risteys ei nykytiedon mukaan ole mahdollista millään.

Mutta voisiko olla laji, esim jokin apinalaji, joka mahdollistaisi tällaisen risteyksen, uuden lajin synnyn? Itseäni ei muiden kuin ihmisotusten paneskelu kiinnosta mutta asioista pitäisi pystyä puhumaan myös objektiivisesti, mutta se ei onnistu koska tabu.

Ei ole ennään mun mielessä minkit, kun näin seiskassa maisatorpan hinkit. Niihin kun saisin iskeä hampaat, unohtaisin mä vuohet ja lampaat. Kannattaa muistaa sellainen että ei ole kuin 50 vuotta siitä kuin homoista ajateltiin ja puhuttiin samalla tavalla,. Itseäni ei muiden kuin ihmisotusten paneskelu kiinnosta mutta asioista pitäisi pystyä puhumaan myös objektiivisesti,. Miksi noita asioita kannattaisi muistaa? Eivät ole relevantteja asioita tässä keskustelussa.

Ei Seta kaikkea moraalia onnistu muuttamaan, vaikka tämän ketjun perusteella jotkut kuvittelevat että eläimiinsekaantuminen on juttu siinä missä moni muukin.

Sinun luonnollisuuspointtisi varmaan sitten pätee siihenkin? Ja lopuksi, kyllä me puhumme eläimiinsekaantumisesta ihan objektiivisesti. Se nyt vaan on kuvottavaa, eikä suhteellistamalla muuksi muutu. Toivottavasti ei ole tai alkaa aika saatanan sairaaksi menemään tämä meno. Joo, elukat tekee luonnossa kaikenlaista, mutta ihminen on se joka voi olla semmoista tekemättä. En edes ymmärrä miksi näistä asioista ylipäätän pitää yhtään mitään keskustelua käydä.

Se että Suomessa tämä on laillista ja on porukkaa jotka oikein vastustavat eläimiinsekaantumisen kriminalisoimista kertoo vain siitä, että tässä yhteiskunnassa ei asiat ole hyvin. En ymmärrä miksi tämä nyt on sitten se maailman kuvottavin juttu kun samaan aikaan hyväksytään nykyaikainen lihantuotanto ja sen kidutus metodit. On tietysti ongelmallista että eläin ei voi ilmaista ihmiselle jos ei halua harrastaa seksiä ja usein omistajalla on auktoriteetti eläimeen jolloin raja hämärtyy vieläkin enemmän.

Mutta kaikilla ihmisillä on omat kinkkinsä, toiset eivät niitä vain itsessään hyväksy. Toiset tietysti ovat moraalisesti arvelittavampia kuin toiset ja tällaiset halut pitäisi minun mielestäni tyydyttää vaikka pehmoeläimen kanssa. Olipa todellakin piupau-henkistä tekstiä! Sinä et ymmärrä mikä eläimiinsekaantumisessa on kuvottava. Joo, jotkut toiset eivät ymmärrä miksi pedofilia, nekrofilia, insesti tai homostelu voivat jotakuta kuvottaa.

Sinun ymmärtämättömyytesi on lähinnä oma ongelmasi, eikä siitä ole yleisemmin ohjenuoraksi että joku Piupau ei ymmärrä. Rajalla ei ole mitään tekemistä itseilmaisukyvyn tai auktoriteetin kanssa, eikä mikään ole hämärtymässä. Kyseessä yksinkertaisesti on kulttuurinen tabu, jonka rikkominen sulkee ihmisen väestön suuren valtaenemmistön ulkopuolelle. Ei se siitä hämärry, vaikka kuinka asiaa vatkaisit. Jos olet sitä mieltä, että eläimiinsekaantumista tulisi harrastaa mielummin pehmolelun kanssa, niin osoitat että sittenkin ymmärrät asian kuvottavuuden.

Eli ota nyt sitten sinusta selvää. Ei ollu ollenkaan hauska. Ehkä feissarimokat ei oo oikee paikka tämmösille. Olihan tässä tiettyjä fb: Toisaalta tästäkin asiasta voi keskustella järkevästi, mutta se edellyttää faktoja ja asioiden perustelua, jota todennäkösesti näistä ihmisisitä kovinkaan moni ei välttämättä osaa.

Miten joka kulman takaa löytyyki näitä idiootteja, jotka vertaa seksuaalista suuntautumista eläimellisyyteen ja eläimiin hohhoijaa. Tuo ei ole evoluutiota. Evoluutio on sitä, kun yhden lajin lajikohtainen geeniperimä muuttuu hiljalleen lukuisten sukupolvien aikana.

Ei sitä, että yhtäkkiä syntyy yksi uuden lajin edustaja, joka on saanut puolet perimästään vanhan lajin edustajalta ja puolet ulkopuolisesta lähteestä. Eläinlajin määritelmä on se, että lajin terveet, hedelmällisen ikäiset yksilöt kykenevät yhdessä saamaan lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä.

Muulit ja muuliaasit eivät kykene saamaan lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä. Eivätkä hevosen ja seepran tai aasin ja seepran jälkeläiset. Teeren ja metson jälkeläinenkin on todella huono pariutumaan luonnonoloissa vaikka uuden tiedon mukaan se ei välttämättä olekaan täydellisen steriili laji.

Mieti kuitenkin, jos noinkaan läheiset lajit eivät kykene risteytymään keskenään, niin miten ihminen voisi risteytyä minkään apinan kanssa? Sellaisen apinan tulisi olla meille paljon, paljon läheisempi sukulainen kuin mitä simpanssi on, ja jos sellainen apinalaji olisi, niin siitä kyllä tiedettäisiin jo, sillä kaksi näin fiksua lajia ei mitenkään voisi elää näin pienellä planeetalla tietämättä toisistaan.

Eli jos uusi ihmislaji syntyy, syntyy se oikean evoluution tai geenimanipulaation tuloksena. Evoluutiota ei minusta tulisi sekoittaa samaan sotkuun eläimiinsekaantumisen kanssa, sillä eläimiinsekaantuminen ei millään tavalla voi johtaa eikä vaikuttaa evoluutioon.

Eri lajien keskinäinen hässiminen on luonnollista joillain lajeilla, mutta kuten aikaisemmassa viestissäni sanoin, me ihmiset emme minusta ole sellainen laji, jolle sen voisi sanoa olevan luonnollista. Monet kokevat ajatuksenkin eläimen kanssa harrastetusta seksistä ällöttäväksi, minkä lisäksi useimpien moraali kieltää tekemästä niin. Eläimiinsekaantuminen on tyhmä päätös jopa niille, keillä ei ole tilastollisesti normaalia tajua ällöttävyydestä ja moraalista, sillä eläimiinsekaantumisessa on zoonoosien riski.

Ankkaa nylkyttävä kissa ei tajua näitä asioita, koska se on kissa, mutta me ihmiset tajuamme, koska olemme ihmisiä. Siksi meidän tulisi käyttäytyä kuin olisimme ihmisiä, emmekä kissoja. Itse olen kiinnostunut vain ihmisistä, mutten näe mitään väärää siinä jos koira HALUAA yhtyä ihmiseen tai nuolla ihmistä. Oonkin aina pohtinut, miksi kaikilla sinkkunaisilla vaikuttaa olevan lemmikkikoira… ;-.

No minäpä kirjoitinkin että koira ei tiedä koska sitä ollaan viemässä lopetettavaksi. Toki nyt eläin tietää jos on omia aikojaan kuolemassa kun on niin huonossa kunnossa. Lue hyvä ihminen mitä siinä lukee ja ajattele mitä juuri luit. Ällölläkin oli varsin yksipuolinen repertuaari täällä aikanaan, mutta silti sen jutut jaksoi naurattaa aina yhtä paljon. Vai tällaseks nämä feissarimokat on menny. Todella ala-arvoista ja oksettavaa. En käy täällä enää ikinä! Se nyt vaan on kuvottavaa tällä hetkellä, niin kuin homous oli kuvottavaa monelle 50 vuotta sitten.

En väitä, enkä usko että eläinseksi nyt mitenkään yleistyy, enkä ole sen kannallakaan. Moni asia on vain liberalisoitunut ajan myötä. Eläinseksissäkään ei välttämättä ole kyse muusta kuin rakkaudesta eläimeen subjektiivisessa mielessä , eikä sen tarkoitus liene vahingoittaa eläintä.

Kyse on nimenomaan siitä että periaatteessa kaikki luonnossa tapahtuva on luonnollista. Ihminen on vaan omassa päässään kehittänyt jonkun ideologian ja moraalin, joka taas on ihmiselle luonnollista, ja tässä asiassa kannatan kyllä yleistä mielipidettä. Eräällä tapaa luonnollisuudella tarkoitin tuossa sitä että ilman risteävien lajien paneskelua olisi moni laji jäänyt syntymättä. Toki tämä ei ole varsinaista evoluutiota sen varsinaisessa merkityksessä geeniperimän mutaation kautta, mutta eräänlaista evoluutiota tämäkin on kun uusia lajeja syntyy.

Toki suurin osa ei jälkeläisiä pysty tuottamaan, mutta varmasti ajan saatossa on pystynyt. Toki ihmisen paneskelu näiden eläinten kanssa ei varmasti tuota uusia lajeja.

Ihmisestä itsestäänkin on ollut useita lajeja ajansaatossa ja nykyihminen ja neaderthalilainenkin ovat risteytyneet, vaikka ovat eri lajia. Monesta meistäkin löytyy vielä neanderthalin perimää.

Toki tässä tapauksessa lajien erilaisuus ei ole ollut hirveän huomattava, eikä nykyään tällainen ole mahdollista. Voidaan myös kysyä onko eläinten seksuaalinen rakastaminen ja eläimiin sekaantuminen siis vain pervojen moraalittomien ihmisten tekemää vai onko kyseessä mielenterveysongelma ja näitä ihmisiä pitäisi pyrkiä auttamaan? Mutta kuka auttaisi kun kaikkien mielestä se on ällöttävää, ei kukaan lääkärillekään tuollaista voi mennä sanomaan.

Voin avata tässä ns. Raiskauksen määritelmää yritetään parhaillaan muuttaa sellaiseksi että sitä ei enää määrittele väkivalta, vaan suostumuksen puute. Jos joku henkilöistä ei suostunut omasta vapaasta tahdostaan, kyseessä siis on raiskaus, vaikka suoranaista väkivaltaa ei olisikaan käytetty. Tästä punavihreästä kannasta seuraa suoraan että eläimiin tai lapsiin sekaantuminen on välttämättä aina raiskaus, koska ne tai he eivät ole oikeustoimikelpoisia eivätkä siten voi antaa suostumusta yhtään mihinkään.

Kyse on nimenomaan lapsista, joku vuotias on harmaalla alueella jossa esim. Loogisesti tästä epäilemättä seuraa että esim. Jos eläintä todella rakastaa, niin silloin tulisi ymmärtää olla harrastamatta seksiä sen kanssa. Ihmiseenkin voi sattua toisen ihmisen kanssa harrastetun seksin aikana, ja eläimeen sitäkin helpommin, sillä ihminen ja eläin eivät vain sovi fysiikaltaan yhteen yhtä hyvin.

Sen lisäksi eläin ei välttämättä kykene ilmaisemaan kipuaan ihmiselle yhtä selkeästi, kuin toinen ihminen voi, sillä ihmisellä ja eläimellä ei ole yhteistä kieltä. Eläimetkin ovat yksilöitä, eli vaikka yksi eläin vingahtaisikin kivusta ja yrittäisi paeta, niin toinen saattaakin vain kyhjöttää paikoillaan ja pyrkiä olemaan hiiren hiljaa, koska pelkää.

Ylitulkitseva ihminen voi sitten ajatella paikoillaankyhjötyksen olevan viesti nautinnosta tai vähintään hyväksynnästä, mitä se ei ole. Eli mikäli olet oikeassa ja seksin harrastaminen eläimen kanssa on vain tapa osoittaa rakkautta, niin se on, anteeksi kielenkäyttöni, aivan Helvetin typerä tapa.

Tosiasiassa uskon kyllä, että vähintäänkin jotkut näistä pölkkypäistä ovat vain himojensa orjia, joilla ei ole minkäänlaista itsekontrollia ja joiden on vain pakko päästä käsiksi elävään lihaan silloinkin, kun ei toisilta ihmisiltä onnistu saamaan oikeaa kamaa. Mutta puhutaan nyt niistä, keistä sinäkin puhuit, niistä jotka todella rakastavat eläimiä seksuaalisesti. Henkilöllä, joka sekaantuu eläimiin, täytyy olla ihmisen pääksi aivan harvinaislaatuisen tyhmä pää, jos sinne ei pälkähdä, että eläin voi vahingoittua.

Yleisestiottaen minulla ei ole mitään tyhmiä ihmisiä vastaan koska sehän vain on tosiasia, että jotkut ovat tyhmiä, eikä sille mitään voi , mutta minun hyväksyntäni loppuu siihen, mistä eläinten pahoinvointi alkaa. Tämän vuoksi olen todella iloinen siitä, jos eläimiinsekaantuminen kriminalisoidaan Suomessa jälleen. Se on kriminalisoitu monissa muissa maissa ihan oikeasta syystä. On ihmisiä, jotka eivät ymmärrä eläimiinsekaantumisen haitallisuutta, mutta toivottavasti heistä ainakin osa jättäisi nämä typeryydet tekemättä edes siksi, koska laki kieltää.

Suomessahan se dekriminalisoitiin, koska zoofilian ajateltiin olevan mielenterveyden häiriö, johon tarvitaan mielenterveysapua eikä lain kouraa. Tällä tavalla ajateltuna aika monet rikokset jäisivat kuitenkin rangaistuksetta. Mielenterveyspalveluita voi saada myös kaltereiden takana, ja minusta se on kaikkein paras menettelytapa silloin, kun rikoksena on elävän olennon satuttaminen.

Viimeiseen kappaleeseesi, minusta kukaan ei ole pelkkä sairas pervo. Joillakuilla on sellainenkin puoli, mutta ihminen on sisimmästään aina syvempi, jopa silloin kun pinta on tuollainen. Pedofiili ei mahda mitään sille, että pitää lapsista, eikä zoofiili sille, että pitää eläimistä. Minulla ei ole mitään näitä ihmisiä vastaan niin kauan, kun he eivät koske lapsiin ja eläimiin väärällä tavalla.

Seksuaalisuutensa ohella he ovat muuten aivan tavallisia ihmisiä, jotka voivat elää aivan normaalia, rikasta elämää ja tuoda onnea lähipiirilleen. Jotkut voivat jättää seksuaaliset halunsa huomioitta ja muille on tarjolla harmittomia fantasioita sekä seksinukkeja.

Normaalia, tervettä elämää, ja se on jokaisen saavutettavissa — myös pedofiilien ja zoofiilien. Mutta jos koskaan pääsen todistamaan tilannetta, jossa joku hölkynkölkky lähestyy lasta tai eläintä saadakseen itselleen seksuaalista tyydytystä, niin minä menen aivan henkilökohtaisesti lyömään sellaiselta hemmolta hampaat kurkkuun. Ja sitä evoluutiota ei minusta edelleenkään kannattaisi pitää mukana tässä asiassa, sillä ihmisen sekaantuminen eläimiin ei johda eikä vaikuta evoluutioon.

Väittääkö joku että koirat ei oo kiinnostuneita ihmisen jalkovälistä? D mitäs nää kaikki pureskellut alushousut sitten on??? Tää on niin tätä, kun ei ole erikseen laissa kielletty niin tottahan munassa sitä pitää harjoittaa. Ja sitten kun ilmaistaan, että ilakointi elukoiden kanssa ei ole ehkä suotavaa niin kärjistetään lihatuotantoon ja päläpälä.

Miksi aina pitää olla niin, että kun on yksi paha niin muutkin pahat saa tehdä sen varjolla? Mielestäni on tekopyhää väittää uroskoiran kärsivän seksistä naiseen.

Päinvastoin, koirahan hyppää evoluutiossa miljoonia vuosia eteenpäin. Yhteiskunnalisesti tosin, meillä on sosiaalinen hierarkia ja se että on ihmisiä, jotka joutuvat tuossa hierarkiassa koiran alle. En odottaisi näiltä ihmisiltä sympatiaa ketään kohtaan. Itsehän olen yksi heistä. Eläin ei saa pysyviä traumoja? Ei mistään, ikinä koskaan? Kannattaa ehkä tarkastaa lähteet, joista olet moista kuullut tai lukenut.

Toki jos olet Nainen niin voit tulla minun luokse niin ei tarvitse enää eläimiin koskea kjehkjeh ;. Se, että jokin asia tuomitaan vain siksi, että se on ihmiselle outoa, vierasta ja ällöttävää. Ei nähdä omaa kuvotustaan pitemmälle. Kun on niin ällöttävää, että joku saa seksuaalista nautintoa eläimestä, jota ei fyysisesti satuta, on se suurempi vääryys kuin toisen hengen uhkaus.

Jopa tuollaisen ihmisen tuntemisesta ansaitsee saada ilmeisesti kuoleman tai vähintäänkin pahoinpitelyn. Ei varmaan edes sarjamurhaajien tuntijoita uhkailla samalla tavalla. Voi tätä moraalin voittoa. Minä en ole eläinseksin asiantuntija vaikka pakko varmaan joidenkin mielestä olla, kun en puhu samaan sävyyn kuin enemmistö täällä , en tiedä miten eläin kärsii tai kärsiikö, jos se vaikka nuolee jotain eläinten herkkua ihmisen sukuelimiltä.

Mutta sen tiedän, että eläimelle asioilla ei ole samoja merkityksiä kuin ihmiselle. Siksi eläin ei ole täsmälleen samassa asemassa kuin vaikka lapsi tai puolustuskyvytön vammainen tai vanhus. Koska en ole asiantuntija, en sano, että eläinseksi olisi eläimelle hyväksi, mutta ei varmaan ole myöskään ihan niin pahaksi, kuin ihmisen reaktioista voisi kuvitella. Ihan kuin se olisi oikeasti ihan hirveän kamala asia, siis muutakin kuin pelkästään ällöttävää. Ongelma on siinä, että oletetaan sen oman ällöttyneisyyden merkitsevän enemmän kuin se merkitsee.

Eläinseksiä kerava

Eläimiin sekaantumisella ei eläinseksiä kerava pussaamista, halailua ja silittelyä vaan sukupuoliyhteyteen verrattavaa tekoa ihmisen ja eläimen välillä. Kannattaa muistaa sellainen että ei ole kuin 50 vuotta siitä kuin homoista ajateltiin ja puhuttiin samalla tavalla, Kannattaa muistaa myös että eläimiinsekaantuminen on eräällä tapaa myös luonnollista. Siksi eläin ei ole täsmälleen samassa asemassa kuin vaikka lapsi tai puolustuskyvytön vammainen tai vanhus, eläinseksiä kerava. Ihmekös tuo, että sauna on täällä niin arvostettu. Hookin tietokoneelta löytyi suuri määrä sairaita kuvia, osassa oli jopa vauvoja.

Eläinseksiä kerava

Konduktööripalveluja "tehostettaisiin" niin, että konduktöörit lipunmyynnin sijaan vain tarkastaisivat lippuja sekä siirtyisivät junista toisiin, jolloin joissakin junissa mahdollisesti olisi henkilöstönä vain kuljettaja. Hovioikeuden tulkinnan mukaan vuotiaaseen lapseen yhtyminen ei olisi törkeä raiskaus, jos lapsi ei ole tarpeeksi sel Olipa todellakin piupau-henkistä tekstiä! Se kertoo Ref-nimisestä japanilaisesta koirasta, jonka John tapasi safarilla Afrikassa, eläinseksiä kerava. Joo ilmeisesti ihmiset teitä järkyttää tämmönen.